Pages

Sunday, December 23, 2012

Kraftanganku II

Ini pula assesori atas kepala.  Masa-masa lapang atau tak lapang, asal ada mood nak berkraf, buatlah kraf yang simple2, nilah diantara yang terhasil setakat ini, esok lusa ada lagi kot dengan fesyen dan mood berbeza.  Cekak rambut belum ada bahan, sok nak belilah cekak yang kosong, bolehlah tenggek beberapa kuntum bunga-bunggaan tu.  Nanti kita try ye. 
Terima kasih kepada blog2 penyumbang dan pencetus idea. Perancangan tahun depan dah bermula projek try and error, perubaan konon, nak makan pun dah lewat-lewat ni...asyik main riben je aaaaaa...


Ikat rambut ni ciptaan  sendiri dah ada 3 warna pilihan



untuk pencinta merah jambu
klip rambut dengan ros merah dan oren