Pages

Thursday, April 26, 2012

Bio Ever - Saya Telah Mencubanya

Botol besar rm220.00 / botol kecil rm50.00
Kerana saya telah mencuba dan merasai keberkesanannya, maka dengan yakin saya menulis di sini.  Seperti yang selalu kita lihat iklan di TV krim kecantikan berteknoloji nano.  Begitu juga krim Bio-ever ini. tetapi bukan saja untuk kecantikan tetapi juga untuk kesihatan dalaman.  Dengan hanya menyapu pada punca tertentu (7 tempat punca nadi) di tubuh badan, waktu pagi dan malam.  Setelah seminggu menggunakan, penyakit utama saya iaitu sakit di lulut telah berkurangan, sebelum ini setiap hari saya menaiki tangga untuk ke pejabat saya di tingkat atas, tangan saya mesti berpegang pada sisi pemegang tangga, kini saya boleh naik tanpa memegang pada sisi pemegang tangga. Teman teman pula melihat perbezaan kulit wajah semakin halus dan cerah.  Setiap orang mungkin berbeza dengan tindakbalas rawatan ini, mungkin ada yang  merasai kesan dalam waktu singkat, mungkin ada juga dalam sebulan, seminggu  dan ada juga dalam sehari.  Untuk rawatan kontur wajah kesannya dapat dilihat dalam masa sepuluh minit setelah menyapu krim ini. Menggunakan krim ini juga disertai dengan doa yang akan diberitahu bila anda membeli krim ini dan juga cara pemakaiannya. Kadang kala kita merasakan agak mahal, takut untuk mencuba dan rasa rugi untuk membeli. Sekiranya harga murah kita tidak teragak untuk membeli, setelah ubat tidak memberi kesan mungkin kurang terasa rugi sebab harganya murah tetapi kenyataanya kita tidak bijak bak kata pepatah " alah membeli, menang memakai ".  Biar kita membeli dengan harga yang kita rasa sedikit mahal tapi manfaatnya amat berguna dan berkesan pada kesihatan yang berpanjangan. Sedangkan kita sanggup ke klinik swasta dengan membayar kos ubat yang juga mahal. Bukan sekali, kekadang berulang kali ke klinik, di rumah pula siap sapu minyak angin, minyak panas pada kaki dan lutut, adalah lega tapi sementara je. Ubatan yang dimakan akan ada kesan sampingan, menjejaskan buah pinggang dan bermacam lagi.  Sedangkan krim ini hanya untuk disapu pada luar tubuh, tiada kesan sampingan. Krim berteknologi nano ini bertindak dan meresap jauh mengikut sarap nadi. Jika anda telah mencuba dan mengalami kesan yang menggalakkan, anda tidak akan menyesal dan ingin membeli botol yang besar . Krim ini bertindak ke dalam saraf yang mana akan melancarkan perjalanan darah.  Dari testimonial orang yang telah menggunakan lebih awal dari saya, krim ini dapat mencetuskan rawatan dalaman, iaitu penyakit resdung, stroke, darah tinggi, kencing manis, kanser. Dari  testimonial orang yang berjerawat pula, dalam seminggu jerawatnya berkurangan dan seterusnya wajah bersih dan licin.  Anda boleh membaca pengalaman orang-orang yang telah menggunakan krim bio-ever ini   dengan melayari carian "Bio-Ever' di internet. Setelah menggunakan krim ini secara teratur (pagi dan malam) perjalanan darah akan lancar yang mana toksid dalam tubuh dapat disingkirkan melalui pembuangan air besar/kecil dan perpeluhan.

Bio-ever menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam darah melalui penggunaan luaran pada kulit.  Rumusan aktif Bio-Ever seperti pegaga, Kacang Soya dan Resveratrol dirumus ke dalam liposom (sfera lipid yang kecil dan kosong) dan dihantar ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.  Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan.
Pegaga (Centella Asiatica


  1. Kaya dengan vitamin A & C
  2. Menggalakkan penyembuhan luka
  3. Meransang sintesis kolagen


Daun kaduk/Wild Yam

  1. Komponen aktif diosgenis boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip dengan aktiviti hormon progesteron.
  2. Antioksidan dan menegangkan otot.
Kacang soya   
  1. Membantu masalah endoktrin
  2. Membantu sintesis kolagen, memutih dan melembabkan kulit.

Untuk anda yang ingin mencuba bolehlah hubungi saya di No. 013-2549702.  Botol besar berharga RM220.00 dan botol kecil (pek percubaan) berharga RM50.00.  Produk dijamin halal, gunakan tanpa was-was, yakin setiap usaha pengubatan diiringi doa dan tawakal kepada Allah SWT.

No comments: