Pages

Monday, September 19, 2011

Nuffnang Datang Lagi

Bunga hiasan -Ros organza ciptaanku
Semalam tengok earning aku bertambahlah sikit. Aku pun sedar kemampuan blog aku ni,  namun gitu pakcik nuffnang ni ada jugalah bagi  iklan, cikit-cikit pun jadi lah, lama-lama jadi bukit.  Maklumlah aku ni selalu tak ada masa nak update.  Bila nak update kena fikir betul-betul, manfaatke tidak artikel aku ni, sukake tidak,  at last tak jadi update sebab tak lengkap, ishk ishk tak pe, tak pe.  Malulah nak cakap earning  tak seberapa, sekadar buat tangkal untuk rajin-rajin update.  Kali ini ros dari organza menonjolkan diri dalam warna oren, kepada sesiapa tengah cari idea  bolehlah cuba membuatnya.  

1 comment:

ken said...

sedikit-dikit lama-lama jadi bukit :)