Pages

Monday, August 8, 2011

Dapatkan Traffic Percuma

Jum kita cuba Cara Dapat Traffic PERCUMA di innit nuffnang..!!                                                                              

Tengah tengok blog tutorial nuffang terbaca la saya tutorial nie...saja nak mencuba...tak salahkan...dan x rugi pun.. :) Yes yes saya pun ikut,  baru nak belajar moga moga menjadi.


Keyword traffic pun memang salah satu keyword yang popular dalam innit ni..


So, make it short.. tips2 nak naikkan traffic blog kita adalah :
  1. Tulis posting artikel mcm posting ni. Atau copy-paste artikel ni dan kemudian buat tajuk yang menarik supaya org terjah blog kita.
  2. Pastu letakkan URL LINK yang mcm kat bawah ni jer untuk artikel yang di tulis dlm blog/web korang. cuba jelah...tak rugipun........ :P
1. blog budak nakal5. My Big Family and Friends
13. akupenghiburmuda
14. CariInfoGunaGoogle
15. Roskraf 

Peraturannya

  •  Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
  • Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
  • Setelah itu masukkan link anda di urutan paling bawah (No.15).
  • Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625
SELAMAT MENCUBA!!!!
Jujur sesama kita, semoga berjaya bersama.

No comments: